Post by saicoturnenswolk on Feb 7, 2022 4:30:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati veliko draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
kul igra, vendar priporočam ustvarjanje hišnega ljubljenčka, ki lahko nosi stvari, kot je mimika
Ta igra je res lepa. Upam samo, da boste vključili še dve stvari, nato 5. Najprej, ko sem se prvič pridružil igri, nisem imel pojma, kaj naj naredim. Če lahko prosim objavite nekaj podrobnejših informacij o igranju na svoji Wiki ,to bi bilo res koristno.Prav tako so mafije neuravnotežene.Za lvls in lvls je bil najboljši grind lvl 12, ker bi lvl 15 dal več kapljic in manj %, naslednji grind za tem pa je bil na lvl 35 v jami. Nisem vedel za Arctic lvl 21 bc ni bil omenjen.
Posodobitev: Igra je bila posodobljena, kar je super! Dodanih je več funkcij. Edina težava so zdaj modi. Zlasti Potato, očitna naklonjenost patreonu odtehta izkušnjo ftp, kupil sem šarde, tako da me ne bi smeli obravnavati kot takega. Grožnje v igri in izpadi moči niso prostor za modifikacije. Sicer pa odličen mmorpg, ki še prihaja! Kot druge igre je tudi nekaj RWT, zlorabljalcev hroščev, spet modi ne naredijo veliko glede tega. Še posebej patreonu. Še vedno prijetno.
Lepa igra in imam prošnjo, zakaj ne dodaš avtomatskega napada, več veščin in ukaza dražbene hiše, da bodo igralci, kot sem jaz, lahko igrali enostavno, btw LJUBIM TE IGRA❤️❤️❤️
Lahko bi popravil nekatere napake, ko sem kopal težko rudo in pridobival baker ter se premikal pet minut neprekinjeno, vaša igra se lahko zruši druga, vse je dobro
Brez oglasov, zabava, veliko brušenja. Prav tako pravi, da posodobitev kmalu za alkimijo in magijo in se nikoli ne zgodi. Tudi veliko strupenih igralcev. Premalo dreves in skal, ki bi jih bilo mogoče kopati ali posekati, postane gneča. Enako pri ubijanju pošasti, ljudje vas sesujejo, še posebej šefe ( Golem in umbra ), ki jih potrebujejo, da naredijo šefe solo, da lahko počnete tolikokrat, kot želite. Preveč klikanja v tej igri za umbra in se morate nenehno premikati, sicer vas zadene ogenj. Trdo je na mojih prstih. Šef Golem, ki mi je všeč
Posodobitve v tej igri trajajo večno in prosimo, da odpravite težave z zamikom v tej igri. tako slabo ocenite to 1 zvezdico, ker je toliko težav. z.z
Ta igra je tako dobra. Zelo mi je všeč. Ampak obstaja težava, vsakič, ko se želim prijaviti v svoj gmail, se ustavi, počakam nekaj minut in potem je v redu. Prosim, popravite to napako. Tq. Oprosti, ker ti ni več ene zvezdice, a je še vedno lepa igra.
Najboljša igra, to je pravzaprav zelo dober razlog, ker veliko stvari za raziskovanje in veliko za odklepanje
To igro sem odstranil, ker je bila moja igra giltch, zato sem vse spustil in se nato odjavil, potem sem bil na nivoju 60. Potem sem sovražil to, potem sem odstranil igro, to je cela zgodba (želel sem videti vse posodobitve) in tako dolgo, da priti do stopnje 60, je trajalo en teden, nato pa moja napaka v igri. to igro sem igral samo do stopnje 60, nato pa je prišla posodobitev (zdaj res sovražim to igro in želim si, da bi lahko dal tej 0 zvezdic zdaj)
Zabavna igra, ki povzroča odvisnost, VENDAR še ni tako optimizirana. Včasih se ne prijavi, čeprav imam močno internetno povezavo. Prav tako zelo zaostaja.
Igra je dobra, vendar potrebujemo trg trgovanja, plz...
Že 3 dni sem bil prepovedan in razvijalec se še ni vrnil k drugemu, da bi rekel, da mi je žal, da se ti zdi igra težka. Zakaj sem bil prepovedan. In igra ni težko, da bi vaši dogodki dosegli visoke ravni. Ko lahko high enkrat zamahne in ti ukrade kill vsakič, je to smeti. Torej zakaj so mi prepovedali slab pregled ali so me tvoji ljubosumni igralci non stop prijavili. Za rudarjenje? Samo zato, ker sem hiter. Veliko sem igral. Brez makra ali bota. Zakaj sem bil torej prepovedan ali ne moreš reči, da si me prepovedal, ker sem ti dal slabo število vrtljajev
ZAKAJ NE DODAJTE SVETA BREZ SPLETNE povezave, VEDNO ZAMAJAM IN IN GLICHEM VEN ADDDDDDDDDD NOOOWW ZDAJ ZDAJ PPLLLLEEEEEEEAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!
Za ustvarjalca: morate popraviti nekaj, kar je zapleteno, vendar morate popraviti.. kar naprej se odjavljam iz igre in ne vem veliko o tej igri in še ena stvar KAKO RUPAŠ DREVES BREZ SEKIRE.
Curse of Aros - MMORPG Hry na hrdinov gieb
Do zdaj je bila igra zelo zabavna, vendar imamo jaz in veliko drugih težav pri začetku, treba je biti nekakšen uvod, nenehno vidim ljudi, ki sprašujejo, kako dobiti sekiro, in nihče ne ve
Curse of Aros - MMORPG משחק תפקידים ogvg
Več posodobitev svet 1 igralec -Ovin vin
Precej standardna MMO. Prvih nekaj nalog ubije X količino Y, kar hitro postane dolgočasno.
To je spodobna igra, a moja glavna težava je, da sekanje lesa in druge dejavnosti zahtevajo veliko časa. Če samo sekate drva, pritisnete akcijski gumb več kot 20-krat za 1 kos lesa.
Ta igra ni slaba, vendar posodobitev traja tako dolgo. Kot bratec, čakal sem dobesedno 5 mesecev in kakšno posodobitev si nam dal? NAJMANJŠA POSODOBITEV. To je zame tako veliko razočaranje
Igra je obtičala v glavnem meniju. Popravite prosim.
Brezplačno je brez oglasov, kar je nekako zabavno in nagrajujoče do približno 60. lvl, kjer preprosto postane izčrpno mletje, preživite 8 ur ubijanja 5000 mafij na visokem lvl, da preidete z stopnje 85 na 86 in ne najdete niti ene redke kapljice... boj je samo držite gumb za napad in gumb za neželeno pošto (napoji padejo hitreje, kot jih lahko uporabite), zato lahko imate tudi gumb za zdravljenje, saj upravljanje z napitki preprosto ni nekaj, zdi se kot čisto nova igra, vendar je pravzaprav stara leta. potrebuje nekaj namenskih razvijalcev
Curse of Aros - MMORPG Rol ijro etiladigan qpqd
To je odlična igra in vse to, ko sem zapustil igro in se poskušal znova prijaviti, je rekel, da je moj račun še vedno na spletu in me ne pusti notri.
Noice igra zelo prijazni ljudje in rad bi predlagal, ustvarite strežnike za angleščino in druge države, dodajte nekaj edinstvenih veščin, ker je malo dolgočasna, a vseeno dobra majhna igra mb, ki je vredna igranja
gospod, moja neto hitrost je polna, vendar je bila napaka in moje naravno rezilo je padlo in ga ni bilo, gospod rabim ga nazaj z 10.000 drobci, plz
Ni jasno končano, vendar mu dajte dodaten čas, bo v redu
Na satartu se mi je zdelo v redu, ko sem prišel do stopnje 71, sem bil utišan in če ne bi bil utišan, bi dal pet zvezdic in zapustil igro, ker mislim, da bom za vedno prepovedan ali utišan in sem dal nekaj svojih dragocenih stvari tip, ki me je utišal, da ne pošiljate vsiljene pošte v klepetu, ker so modi zlobni.😣😣😣
Tukaj je moj novi pregled, ki je dober, vendar še vedno ni gumba "Pritisnite za začetek", res bi ga rad ponovno predvajal (spremenjen pregled)=> najprej hvala za poslušanje, vendar je stvar v tem, da še vedno ni (GUMB ZA ZAČETEK), ki je še vedno moja glavna težava. Vse, kar potrebujem, je gumb za zagon, resnično želim to igrati
To je dobra igra, vendar igralci potrebujejo stojnico, da lahko postavijo predmete, ki jih prodajajo, breme je klepetati povsod, ko iščejo igralca, s katerim bi trgovali, in prosimo, posodobite, da še vedno čakamo na čarovnika
Woi asw kalau mau masuk kenapa susah banget gw gak ngerti asw
Igra ima velik potencial in razvijalci redno prinašajo nove stvari. Všeč mi je bilo.
Kot pohod po dolini Simi. Zasvoji kot Candy Puff Puffs. Vredno vsaj nekaj mikrotransakcij in nekaj TLC.
My Home Design - Modern City თავსატეხი ync
El juego esta bastante entretenido ...pero los graficos estan horribles y estan hechos como de los 90' :0...ojala que los graficos sean HD asi podran ver bastante bien el juego las personas que lo juegan...tambien ahy algo dificil que usar en este juego >o< como tienes que tener materiales para crear cosas (nesecitas la hacha, el pico, la caña de pescar y el martillo) no se como usar esas cosas TT
Curse of Aros - MMORPG Rol ijro etiladigan qpqd
Živjo, igra mi je tako všeč in bilo je zabavno igrati... Potem me nenadoma vedno znova izgnajo iz igre in moram znova naložiti igro. Prosim, popravite to napako ali napako prosimeee
Preveč strupenih igralcev. Premalo strežnikov, kjer glavna območja niso pretirana. Nenehno se bori za mesta šefov ali rude/itd. Dostojno ubijanje časa, vendar zagotovo ni nekaj, v kar bi lahko potopili svoj denar. Ne vidite, da bi ta igra šla nikamor samo z meči in kot 3 spretnosti. Na splošno dolgočasna igra z 1 zvezdico.
Ni slabo, ampak za obrambo bi morala biti res obramba ne manjša natančnost za sovražnikove zadetke prav tako naredite doseg in čarovniško orožje pls
To je neverjetna igra, tako zabavna. Ni vam dolgčas, ker je toliko nalog, ki jih morate opraviti, da boste zaposleni. Obstajajo različne dejavnosti, ki jih lahko opravljate, razen samo bojevanja, lahko delate sekanje lesa, ribolov, kuhanje itd. Obstaja oklep, ki ga lahko izdelate, in obstajajo šefi, s katerimi se lahko borite. Malo je težko vedeti, kje je vse, vendar se navadiš. Igrate se lahko z družino in prijatelji. Lahko se zabavate z ljudmi in lahko trgujete. Obstajajo tudi hišni ljubljenčki, ta igra je bila zelo zabavna.
Ta igra je res dobra, verjetno najboljša pixel mmorpg na androidu. Obožujem glasbo, zvok in vse. To je vroče: Ali lahko igri dodate zgodbo? Kot da se mi zdi, da je včasih precej ponavljajoče se in dolgočasno, ko vse, kar narediš, je, da sprejmeš naključne naloge, mletiš, dvigneš raven in si pridobiš boljšo opremo, in prosim, povečaj zemljevid in vem, da je to beta, zato upam, da dodaš več vsebine in zgodbe v igra.