Post by saicoturnenswolk on Feb 7, 2022 4:33:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doodle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doodle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ anahtarları kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Doodle Jump 2022 version ▞▞▞
Doodle Jump Аркаде hdf
Güzel bir oyun küçüklüğümden beri dersi,oynuyorum tavsiye ederim
Bu oyunu severdim, ancak reklamlar fark edilir şekilde uzuyor ve daha sıklaşıyor. 30 saniyelik bir reklamı atlama seçeneği olmadan izlemek eğlenceli değil. Ancak, atlama seçeneği olmadan arka arkaya 3 oyun ÜÇ 30 saniyelik reklam boyunca oturmak zorunda kalmak, kaldırmak için bir nedendir.
UNITY ILE DOODLE JUMP - YouTube
Hayatimda boyle oyun az eski tam zaman geçirmelik mükemmel. Üstte gorunsun diye 1 yıldız verdim...
Güzel basit bir oyun
Bu uygulamaya uzun zamandır sahibim. Yeni güncelleme, "yumurta" ve "korsan paraları" ile yaptığım tüm satın alımları kaybetti. Onları açmak için çok çalıştım. Tüm bu zaman boşa gitti ve muhtemelen uygulamayı kaldıracağım. Uygulama güncellemeden önce harikaydı.
kendi kendine resetliyor datayi
Gd iş beyler her ölümden sonra reklam koyarak milyonlarca insanın favori oyununu tamamen mahvettiniz. En azından premium bir sürüm ya da başka bir şey yapın.
Kontrolleri veya hassasiyeti değiştirme seçeneği varsa bu harika olurdu
Çok harika! Çocukluğumdan önce bu bizim aile oyunumuzdu ve buna bayılıyorum çünkü çok fazla yeni dünya var! Bundan önceki tek dünya kağıttaki çizimdir! 😁😀😃😃😄😊☺
Bu oyunu çok uzun zaman önce oynadım, bir oyunu oynamak benim için çok nostaljik Çok uzun zaman önce oynadım ve insanların neden bunun reklamlar için çöp olduğunu söylediğini anlamıyorum
Doodle Jump Arkaadmängud ydim
Oyunda hep zipliyon midem bulandi
İyi oyun. Yaklaşık bir aydır buna şiddetle bağımlıydı. Stiĺl bu güne bağımlıydı ama o kadar güçlü değildi. Fantastik oyun.
Resimlerde olan iki bölüm yok
Bu oyuna bayılıyorum! Muhtemelen benim favorim çünkü çok eğlenceli ve bence doodle gerçekten ŞEKERLİ! Bu oyunu kesinlikle tavsiye ederim!!! Lütfen indirin!!!!!
Ya oyun çağı sadece eski oyunların fikirlerini sağlasaydı? Eminim biraz daha güzel olurdu ve bu oyun olduğundan çok daha iyi olurdu
Aşşırı fazla reklam
Doğan Egmont Doodle Jump - Downloaded & Haydi Zıpla yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Brick Ball Blast: Ball Crusher ஆர்கேட் xsyd
Dokunduğunuzda, kaydırdığınızda veya eğdiğinizde ayarlara ince bir kontrail ekleyebilir misiniz?
güzel oyun
Neden telefonumu döndürmem gerekiyor? Parmağımı hareket ettirebildiğin zaman daha çok hoşuma gitti. Telefonum eğilemiyor, bu da oyunu oynanamaz hale getiriyor.
Çocuklarin zekilestiriyor bir cocugum var matamayikte ogrenmekte cok zorlanir bunu oynadi sonra matamayik ogremeye gecti süper deneyibilirsiniz oglu.dan%100 basari.DENEYİN FARKİ GÖRÜN.
Aptal reklamlardan bıktım lütfen oyununuzu düzeltin 😤😡
Arada oyun içinde kasmalar oluyor ama küçüklüğümden beri ciddikm oyun 👍
Doodle Jump (3.11.7) Android'de indir apk
Tek bir bolum vr o yol 1 yıldız verdm
şiddetli oyun oynadığım bir oyun ama hep reklam veriyor ve guncelleme istiyor ayrica puanlar hicbir ise yaramiyor bu yuzden puanjm 3 yildiz daha iyi olabilir altin toplanip satin alinabilecek esyalar olabilir yani sadece rekor yapmaya calismak cok sikici
Son güncelleme oyunu bozdu 🤨
Zamanında azmı oynamakdık be efsane oyun
bolumleri nasil s ececeznn
İşsiz insanlar için 💯 😂 Ne yalan söyleyim öyle ama Güzell 🤟 Nostalji ❤
Klasik, ninja modu benim favorim.
Süperrrrr! Bunu 3 kez burada oynamıştım.Baya çok oynadım süper bir oyun FURBOL... modları oluyo çok büyük vurgun yükleyinn!
Doodle Jump - Wikiwand
Oyin çok güzel reklamlar internetinizi kapatıyorum oynamaya çalışın...
Kontroller çok kötü Eğer bir joycon veya sizi hareket ettiren bir şey varsa, oyunu hareket ettirmek için 2 ila 5 cuz arasında derecelendiriyorum, telefonunuzu eğmek çok can sıkıcı!?
Eğlenceli bir oyun ama dikkatinizi gerektiriyor.Sırada beklerken veya başka şeyler yaparken oynayabileceğiniz bir oyun değil çünkü herkesin içinde telefonumu öne arkaya eğerek ölmezdim. Yine de bir klasik ve haftada birkaç dakikamı ayırmaya değer.
AyyyyyyyYyyY
Bu oyunu seviyorum, en iyisi ve bağımlılık yapıcı, aynı zamanda bir zaman öldürücü ama yeni turnuvayla ilgili bir şey, sadece bir ödül kazanabilirsiniz. 50 jeton veya bunun gibi bir şey kazanın
reklam ne alaka aq çocukları
Oyunu anlamadım ve eskisi gibi değil
Firefox için Doodle Jump eklentisini indir. The green alien needs your help to jump higher! The famous Doodle Jump game is available in your
2008'de Nokia 5800 Xpress Music'imde çaldığımı hatırlıyorum. İlk dokunmatik ekranlı telefonum. 10 yıl sonra hala var olması delice.
Şimdi kurulmayacak. piksel 6 profesyonel
Çok bir oyun çok küçükken den beri oynuyorum. Sildim ama şimdi tekrer yükledim çok güzel oyun
Bir yıldızı hak etmez
Doodle Jump - DOĞAN EGMONT ÇOCUK KİTAPLARI - Kolektif - Ne kadar yükseğe zıplayabilirsin? Çılgınca bağımlılık yapan doodle jump oyunu şimdi.
Eh yani internetin olmadığı zamanlarda sarıyo