Post by saicoturnenswolk on Feb 7, 2022 4:39:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem münte ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Cars tank games, online 2022 version ▞▞▞
Blocky Cars - joc tancuri pvp Acțiune kjl
Aimassist lülitub kergesti välja ja ma saan ikkagi parima koha. See mäng on lahe. Yt vid up.
Millegipärast ma armastan seda mängu, kuigi kangelaste režiimis deathmatch märkan, et teistel mängijatel on lõpmatu tervis ja teistel ülikiired. Soovin, et saaksite probleemi lahendada.
Kui oleks olemas "Blocky Cars: Classic", oleks see praegusest versioonist palju populaarsem selliste asjade tõttu nagu: häkker, plokkide lõikamine, mängus esinevad vead, ebamugavad juhtnupud, kuid olen kindel, et olete seda juba piisavalt kuulnud. Tahtsin lihtsalt teile kõigile meelde tuletada. Kuigi mulle meeldib. Kuid palun kaaluge plokkide väljalõike uuesti lisamist, sest kuna häkkereid on juba nii palju, ei pane te sellega kaasnevaid isegi tähele.
See mäng on veidi lõbus, AGA umbes 2 päeva hiljem, kui hakkad mängima, saad NII VÄGA SELLE...Uute itamside hankimiseks kulub palju aega JA see loob oma võrgus, KUID SEE EI SAA OLLA, KUID SEE EI SAA OLLA, KUID SEE TAPA BOSSI või muud taolised nimed...
Halb mäng, aga mõni hea. Kuid me ei saa mängida ilma värskenduseta
Mäng on lõbus, see oli tegelikult mu lemmik tollal, probleem on selles, et enam pole mängijaid ja nüüd hakkab vaikselt igav. Palun tehke sellega midagi.
Lahe lahe
Soovitan teil, kutid, sisse logida, näiteks mitte Facebooki, vaid mängu sisselogimise kaudu. Bruh kaotasin lihtsalt kogu mu ostu, kuid tagasimakset pole vaja. ok lihtsalt sisestage mängu sisselogimine ja Facebooki sisselogimine. Aitäh, 5 tärni, teil läheb suurepäraselt.
Armastan seda mängu, väga lõbus... välja arvatud, mis juhtus kõigi mängijatega? Vestluse lõim on tühi, ma ei näe kõigis oma matšides midagi peale robotite (ai enemies) ja tundub, et ma ei suuda matšis ühtegi mängijat tabada... kas ma tegin midagi valesti? Palun aita mind. Edit: täitsin just oma igapäevaseid ülesandeid ja ARVAN, et leidsin mängija... idk, ma hakkan arvama, et mäng suri välja lol
see oli nii ebaõiglane, et mul oli just 14 lvl ja mõned lvl 20 on juba mängus ja mäng muutub igavaks, sest mul polnud isegi võimalust võita, miks ma jään alati 14% laadimisekraani kinni??? pls parandage see pls!!!!
Alustuseks on see hea, kuid kui sa sellesse jõuad, mõistad, et iga mängija, kellega võitlete, ei ole selline, nagu inimene teeks. See on täis a.i. ma ei tea miks, sest toonane mäng oli pakitud, palju suuri kaarte ja servereid. See on jõudmas ummikusse. Tundus, et sa ei taha enam mängu kallal töötada. Kui olete endiselt huvitatud mängu jätkamisest, proovige vanad kaardid uuesti lisada. Need tõeliselt suured kaardid juba ammu enne nende mängust eemaldamist.
Kui ma mängu alla laadisin ja selle avasin, ütles ta, et pean värskendama uusimale versioonile, kuid laadisin selle just 3 minutit tagasi alla, siis läksin mängupoodi, see ei näita, et saaksin värskendada. Palun parandage probleem..
Kunagi armastasin seda, kui ma olin väike laps, kuid nüüd on seal halvim tõrge, millega olen kokku puutunud..... See külmub 4%! Isegi kui installite mängu uuesti, hangub see ikkagi... palun parandage see või öelge mulle, kuidas seda parandada....
See näeb hea välja ja oleks tore, kui saaks laadimist kiirendada. Ma ei saa isegi seda mängu mängida, nii et mis ma muud pean tegema, kui lihtsalt kurta! Võin öelda, et see mäng on aeglane laadimine.
ma mängisin seda mängu, kui olin väike laps, mulle meeldis see ja nüüd, kui ma lõpuks üle pika aja mängin, näen ma ägedaid roboteid ja muud ja ma ei näe enam võidusõidurežiimi, see oli mu lemmikrežiim, ka server jookseb kergesti kokku, ja seal on palju vigu ja mänguprobleeme, inimesed mängivad harva, ma ei tea, kas nad andsid sellele mängule kaasa, kuid loodetavasti nad tulevad tagasi ja parandavad selle, või see mäng võib surra ja ei ole enam Google Plays või võib siiski olla olla elus, kuid tõenäoliselt nagu vähem kui 2 tuhat inimest.
Parem oleks juhuslike sündmuste puhul, kus exp või gold suurendatakse umbes tunniks, häkkerid iga kord värskendavad (see mäng on botden)
Ma pean teile ütlema, et see on suurepärane mäng, millega saate sõpru leida, võite duellida, see on väga hea mäng, kuid probleem on selles, et ma kavatsesin saada igapäevaste preemiate eest tasuta auto, kui see laaditi, see peatus 74. aastal ma ootasin seda ei tulnud, ma olin pettunud, palun parandage aitäh.
See pole halb idee, kuid juhtimine on nõme ja seda on raske mängida, varem oli see hea, kuid nüüd tundub, et võidu eest tuleb maksta. Üks asi, mida ma kõige rohkem vihkasin, oli see, et saite maksta kütuse eest, et see regenereeritaks koheselt, nii et lendavate loomingute puhul, mida on lõbusam mängida, on võitmine veelgi suurem.
tõukuri mehaanika katki, tooge tagasi vana liuguri moodi tõukuri juhtimine, plz Ka klahve ei saa minu seadmes kasutada, kuna võtmekasti nupp kadus
Ma armastan mängu tükkideks, kuid automaatse tasakaalustussüsteem on IMMA. Sain just punkti püüdmise lahingus läbi, kus automaatne tasakaal lülitas mind sinise meeskonna vastu vahetult enne kaotust. Minu arvates on see vastuvõetamatu ja arvan, et automaatne tasakaal peaks toimuma vooru alguses, mitte selle keskel. Loodan, et need muudatused tulevad peagi, sest võin pettumuse tõttu mängust lahkuda. Selle probleemi tõttu tõusen tasemeni NII palju aeglasemalt kui mu sõbrad ja see EI ole lõbus. Lisaks võtab teie auto taaskasutamine liiga kaua aega. See osa on absoluutne toores. See keskendub tõesti ainult selle mängu võitmise tasustamise aspektile, mis on nõme. Kakskümmend sekundit? Tõsiselt? Miks peaksin vaeva nägema, kui võin minna Pixel Gun 3D-d mängima ja viies uuesti sünnitada? Palun võtke arvesse minu ja teiste inimeste arvustusi ning parandage oma mängu!
Blocky Cars tank games, online Märulimängud dfjk
Mulle meeldib, et see ei kasuta seda mach dateerit. Kui laadite mängu kõige alla, saate oma autosid ehitada. ÷) %).
Blocky Cars tank games, online Jangovar yyz
Ma tunnen, et mängu on nii hea ja tore mängida, sest saab teha igasuguseid mudeleid ja staape
Ma ei saa värskendada. Kui avan mängu, siis ütleb "värskenda" ja kui ma sellel klõpsan, lähen Play poodi ja see ei näita värskendust, isegi kui ma mängu desinstallin, ei kuvata see ikka värskendust
hoone võiks vajada täiustamist ja mulle ei meeldi, kuidas see ütleb tasuta energiat nagu see on video ja siis viib teid lihtsalt pakkumise seinale, peale selle on see äge mäng, jätkake samas vaimus!!
Mulle meeldib väga see pingutus, mida mängu panustate, kuid mul on ainult üks soovitus, ma arvan, et peaksite tõenäoliselt lisama uue auto, kuid kui te ei saa, on see hea
Mäng on lahe ja huvitav mängin iga päev.
Jackal Squad - Arcade Shooting آرکیڈ lhk
Ok, kutt, kuula tähelepanelikult, kas me peame võitlema mõne nõrga ja meiega sama tasemega mänguga, mis ei maksa VÕIDA, üritasid selgelt neid võita, kuid külaline milline autorežiim sux palun ma olen selgelt lvl 10 ja soovin, et saaksin võidelda lvl-ga AINULT 10-11!!!!!!!!!!!!!!!!!
noh tere blocky cars loojad, ma olen oodanud teie mängudelt palju lõbusaid asju, näiteks mul on juba jumala autod nagu te kõik teevad häid uuendusi, jätkake head tööd blocky meeskonnaga
Esiteks soovin, et klotsid oleksid odavamad ja kõik muu, et energiapunktide ja vip-müntide hankimine oleks lihtsam, kuna varem sain alati vip 4 või kõrgema ja nüüd ei saa ma isegi teist lubada, kui saaksite pöörduge tagasi, see oleks suurepärane.
Hea mäng
päris hea, aga liitusin matši sipelgaga vähem kui 2 sekundiga ja sain karistuse. Ma arvan, et kui sa liitud matšiga mängu ajal, siis ei tohiks see olla karistuseks, kui kaotad
Tätsa plutsis
Mängijad on nüüd robotid ja nüüd on nii igav ja ma kulutan umbes 200 taala, ok mäng asjata, sest sa ei saa isegi pärismängijatega võidelda
just mängisin seda ja mulle meeldib see mäng. Võiks anda 5 tärni, kui poleks pööramise aspekti. Mulle meeldib pööramise aspekt, kuid mitte selle juhtimine, ma tegelikult higistan ideaalset nurka oodates
Väga hea aga kõik asjad on kallid pls tehke odavamad ja autod peavad olema odavamad ja relvad ka aga see on hea mäng
WOW
Üritasin öelda, et me peame hankima 4. taseme ib lisatasu, et saada oma mängus M1 mehhaan, mis on omamoodi loll ja veidralt loll, kuid peale selle, et teie mäng on lahe, armastan, jätkake samas vaimus.
Lihtsalt laadisin selle alla, tundus lõbus, kuni läksin võrgus lahingusse ja see viskas mind mängust välja ja ütles, et olen võrguühenduseta , proovisin veel umbes 4 või 5 korda ja tegin seda iga kord uuesti, oleks olnud korralik mäng, kui mitte see probleem (wifi signaal on tugev ja see ei tee seda kunagi ühegi teise mänguga)
mängud erinevad halvad mängud. Mäng mitte 30 MB, vaid mäng 230 MB😠 . Telefoni katkemise probleem. 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
see on hea, kuid Google Play ikooni avanemise tõttu lülitus mu arvuti viivituse tõttu välja? Olen seda uuesti proovinud, kuid mängu mängimine on endiselt ebaturvaline.
Vaata mängu lehel ok
Miks eemaldada käsitsi süttimisnupp ja muud juhtnupud, ilma nendeta pole lõbus
Ma ei tea miks, aga mina ja paarkümmend mängijat ei saa enam mitmikmängu mängida, sellest on möödunud kuu ja arendajad pole seda ikka veel parandanud
Ma vihkan kolmanda isiku kaamerat ja seda, et ma ei suuda pildistamist juhtida
lll
Noh, see on suurepärane mäng, miks ma andsin 3 tärni? 1.) Iga kord, kui ma boonusreklaami vaatan, ei saa ma seda boonust saada, see teeb alati vea. 2.) Mängin alati halbade inimestega ja punases meeskonnas on 1–3 kõrgema tasemega mängijat, mis muudab selle ebaausaks. Noh, ma loodan, et parandate numbrid 1 ja 2
tere arendajad, ma olen lihtsalt mängija, kes lihtsalt proovib mänge ja hindab neid, igatahes jõuame selleni, et sellel mängul peaks olema iga 1-nädalase sisselogimise eest preemiapakk, näiteks: 10+ sõbrakaart, kaardid, mida koguda ja kui kogute neid kõiki saate tasuta plokkauto või relva või tegelase või naha. igatahes aitäh kuulamast .(M)dan, välja.
Kui nad lisaksid relvadele varustamise nupu, annaksin sellele 5 tärni
Halb lag kogu aeg!
See on päris hea, aga siin on asi. see ütleb pidevalt värskendamiseks, et seda versiooni ei toetata, kuid see ei lase mul värskendada, kuna värskendusi pole saadaval. nii et põhimõtteliselt ei saa ma seda mängu üldse mängida. Loodan, et lahendate selle probleemi tõesti.