Post by saicoturnenswolk on Feb 7, 2022 4:45:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zwiększyć hackowanie klawiszy ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
Wciąż podoba mi się gra, ale robi się trochę przestarzała. Zwłaszcza jeśli nie mogłem przejść poziomu w przeszłości, odkryłem, że obracam za dużo pieniędzy, próbując utrzymać swój poziom, więc po prostu odinstalowuję grę i odpoczywam, ale wracam do niej po miesiącu bo lubię sposób, w jaki małe warzywa wydają ten dźwięk
Uwielbiam tę grę. Ale od czasu ostatniej aktualizacji nawet się nie otwiera. Po prostu pozostaje na ekranie ładowania pomarańczowego króla, a następnie staje się czarny.
W porządku. Szkoda, że nie ma trybu, w którym można po prostu zagrać w mecz 3. Musiałbyś zrobić cokolwiek innego niż to. Chciałbym też, żebyś mógł cofnąć ruch, ponieważ czasami pójdę użyć jednej z łopat i zamiast tego zrobię traktor, albo pójdę uderzyć łopatę i zapyta mnie, czy chcę wyjść z gra. Kilka błędów jeszcze do rozpracowania, ale poza tym dobre.
Zajmij się i za dużo reklam
BARDZO odhaczony!!! Poziom 56 pozwoli ci wykonać 1 ruch, ale kiedy przyjdzie czas na drugi ruch, nie możesz tego zrobić, ponieważ owoce/warzywa nie są poprawne, aby wykonać ruch, aby usunąć samouczek z ekranu… już spędziłem pieniądze na grę i teraz nie mogę iść dalej 😡😡 Trzeba to naprawić
Podobała mi się gra, ale miałem wiele pomocnych rzeczy po odinstalowaniu i po ponownym zainstalowaniu, zniknęły. Dostałem wiele z nich po raz drugi, odinstalowałem i zainstalowałem ponownie, i to się powtórzyło
Uwielbiam tę grę, ale nienawidzę faktu, że musimy kupić skarbonkę. Zapełnia się tak szybko.Czuję, że muszę kupować za każdym razem, gdy się odwracam. Nie wydaję już pieniędzy na tę aplikację!
przestałem grać na około rok i po prostu postanowiłem wrócić. Teraz tylko gram! Uwielbiam, jak dają ci dodatkowe nagrody, gdy wygrywasz. Grałem w wiele gier i ta jest naprawdę najlepsza. Mam wielu przyjaciół z FB, którzy pomagają, co jest bardzo pomocne. Również prawie nie ma żadnych dodatków. Jeśli masz dodatkowe rzeczy z jodły, jest to bardzo tanie. Ta gra jest koniecznością, jeśli lubisz takie rzeczy.
Farm Heroes Saga Casual agdt
Po prostu nie da się grać. Co chwila wyrzuca z aplikacji
wciąż wciągająca gra !! Występuje jednak problem z miejscami w tabeli liderów. Nie idą we właściwej kolejności punktowej. Moi przyjaciele również zauważyli ten problem. Zdobywam dwa tysiące punktów wyżej od kogoś, a oni będą o trzy miejsca wyżej ode mnie na "top liście". Poza tym nadal kocham tę grę i będę nadal zasypiać w połowie poziomu. (to i słodycze miażdżą.. skaczę między nimi, czekając, aż moje serca się napełnią).
Gra jest w porządku, ale powrót po zakończeniu lub przegranej zajmuje zbyt dużo czasu, czasami przejście do następnego etapu zajmuje zbyt dużo czasu, a twoje ceny za więcej są po prostu śmieszne
Daje Radę
super gra
Uwielbiam tę grę, jednak poziom 13 zawiesza się i potrzeba kilkukrotnego dotknięcia ekranu, zanim będziesz mógł zagrać na tym poziomie i przejść dalej. Również przyciski mnożnika zacinają się i nie pozwalają na mnożenie podczas gry. Wymaga naprawy. Jeśli naprawisz usterki, mogę dać mu 5 gwiazdek i polecić. Kontynuując grę, żaden z problemów nie został rozwiązany. Obniżyłem się do 2 gwiazdek.
Super
Nie mogę iść dalej. Bo wyskakuje brak połączenia
Naprawdę podoba mi się ta gra !! Ale problem polega na tym, że kiedy ta gra uzupełnia wszystkie punkty otrzymane za grę, naciskasz jeden i zabierasz wszystkie inne prośby. Więc nie dostaję wszystkich moich pieniędzy lub przedmiotów, które mi za to rozdają gra!!!
Farm Heroes Saga Опуштене nocf
Kiedyś uwielbiałem tę grę. Nowa animacja wirowania po połączeniu 4 upraw jest okropna, co sprawia, że gra jest mniej przyjemna wizualnie. Ciągłe wyskakujące okienka wyścigi w grze, wydarzenia poboczne (nie reklamy) stały się tak niedorzeczne w ciągu ostatniego roku. Próbujesz kliknąć kolejny poziom gry, a potrzeba pół tuzina prób, ponieważ gra ciągle przerywa zrzutem ciągnika! lub Harvest Rush! lub kilka innych rzeczy. Nie możesz zrezygnować z wyścigów, a prawie za każdym razem, gdy wygrywam jeden z wyścigów traktorem, nie dostaję nagród.
na początku jest fajnie, ale gdy osiągniesz wyższe poziomy, całe szczęście i postępujesz dopiero, gdy gra jest gotowa, wyślesz losowe szczęśliwe kawałki w wymaganej kolejności. gdy usuniesz umiejętność i sprawisz, że wszystko będzie szczęśliwe, równie dobrze możesz usunąć aplikację i rzucić monetą, jest to równie ekscytujące, a twoje szanse na wygraną są większe
Bardzo fajna i wciągająca gra. Poleciłbym go na długie podróże lub te godziny, kiedy nie masz nic do roboty. Deweloperzy to ciężko pracujący ludzie i wspaniali twórcy gier.
Fajnie się gra. Powinieneś dać więcej sztabek złota i mocy. Bawić się. Kocham to. Nadal to kocham. Nadal to kocham
Crazy Kick! არკადული ehhj
Ta gra jest fajna, ale nadal jestem uzależniony od sagi cukierków! Jeszcze jedna rzecz, powiedz grze saga, abyś mógł iść do przodu Nienawidzę faktu, że ciągle musisz powtarzać ten sam poziom w kółko!
Jest błąd w grze. Za każdym razem, gdy przejdę poziom, gra się zawiesza i nie ma możliwości, aby nic zrobić na planszy. Trzeba też musieć grać żeby przejść do kolejnego poziomu. Jest to uciążliwe i zniechęcało, więc uprzejmie o naprawienie proszę. Pozdrawiam
Lubię się z tym relaksować. Nie bezmyślne, nie opodatkowujące. Byłoby miło, gdybyś mógł zarobić sztabki złota bez KONIECZNOŚCI ich kupowania, tak jak kiedyś. Jeśli grasz lojalnie, to powinna być opcja.
Dobrze... Ale mogłoby być lepiej. Gram w tę grę od wielu lat i ponieważ kontynuują tworzenie małych mini-gier, dodaje ona więcej „wyskakujących okienek”, które stały się absolutnie denerwujące! Muszą zainstalować opcję wyłączania tych wyskakujących okienek, abyś mógł grać na następnym poziomie bez informowania o tym, ile zebrałeś gwiazdek lub nie wygrałeś minigry itp. Musisz kliknąć około 5 różnych rzeczy, aby rozpocząć poziom i około 3, aby zakończyć poziom. To absurd!
Gra zawiesza się stale po 1 lub 2 grach. Kiedyś była to dobra gra, ale to zaczyna być frustrujące. Przygotowanie do odinstalowania.
Gram w tę grę od lat i oczywiście mi się podoba. Jedna rzecz, która mi się nie podoba, to fakt, że dobrze sobie radzisz, zarabiasz sztabki złota i nigdy nie dostaniesz za nie uznania, ponieważ jesteś „pełny”. Jeśli chcesz sztabki złota, musisz je kupić. Co za bzdury! Daj nam to, co nasze! Zasłużyliśmy na to.
Nie jest zła, ale po czasie zrobiła się nudna
Nienawidzę, kiedy jestem na Wyzwaniu Zjełczałym i kończę zadanie, ale wciąż mam ruchy, gra po prostu się kończy i nie mogę użyć pozostałych ruchów, aby zdobyć klucz, więc kiedy dotrę do bramy, muszą zaczekać. Prawdopodobnie mógłbym go otworzyć, gdybyś nie wziął pozostałych ruchów. Tym razem zostało mi 7 ruchów. dzieje się to za każdym razem.
팜히어로사가 캐주얼 게임 lua
Gram jest spoko bo stary mi ją pokaZał
Kocham tę gre! Zdecydowanie jeden z moich ulubionych. Jedynym minusem jest to, że nie zapewnia wystarczającej liczby pomocników w grze i jest zbyt drogi.
za każdym razem, gdy pokonasz poziom i rozpoczniesz następny, nie pozwoli mi to ukończyć żadnych ruchów. Muszę zamknąć aplikację, a następnie ponownie ją otworzyć, a potem tracę życie i wszystkie bonusy, które bym otrzymał. próbowałem odinstalować i ponownie zainstalować, ale potem straciłem wszystkie moje korzyści i problem nie został naprawiony, a ponadto nie możesz zarobić dodatkowych żyć, tak jak inne gry, zawsze musisz za nie płacić! znajdź inną grę, chyba że chcesz ciągłych problemów i cały czas płacić za życia, bez względu na to, co robisz!!!!
Lubię tę grę, ale uwielbiam tę grę, zmienili ją, więc teraz zamiast uzupełniać złote sztabki, które zarobiłem za ukończenie poziomów, trafia do skarbonki, a kiedy skarbonka jest pełna, wyrzuca twoje złote sztabki i jest jedynym sposobem Aby zdobyć większą skarbonkę, należy kupić taką, za którą zarobiłem te sztabki złota, więc dlaczego nie uzupełnia ona mojego konta w postaci sztabek złota, tak jak dawniej? Zamiast je wyrzucać.
Grałem w tę grę od 2014 roku i byłem na poziomie 2000, a przez ostatni rok wyrzucała mnie za każdym razem, gdy próbuję grać. Tak się ucieszyłem po tylu latach angażowania się w tę grę. Nie wiem, dlaczego nie pozwoli mi to już ukończyć gry. Ciągle odcina i wysyła mnie na stronę główną.
Po przejściu planszy gra się wyłącza. Gra super, ale szkoda, że trzeba się denerwować i co chwile ja uruchamiać ponownie
Fajna gra, ale ciągle dręczona między poziomami. Nie można po prostu grać w grę bez patrzenia na statystyki, statystyki innych graczy, darmowe bonusy itp. Bardzo denerwujące. Jeśli chcę to zobaczyć, kliknę na to, po prostu pozwól mi zagrać.
Niektóre poziomy są zbyt trudne i ich wygranie zajmuje kilka dni. Lubię wyzwania, ale to śmieszne
Wywala mnie cały czas
gra zawiesza się na pierwszym poziomie Bonnie booster, musisz stracić życie, aby usunąć booster, zanim będziesz mógł grać na tym poziomie. Próbowałem ponownie zainstalować, aby naprawić, ale straciłem wszystkie moje boostery. to już drugi raz, kiedy tracę dopalacze. Lubię tę grę, ale staje się agresją