(Android) LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game обманює багато примогем
Feb 7, 2022 5:01:04 GMT
Post by saicoturnenswolk on Feb 7, 2022 5:01:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато примогем ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
Ти жадібний бук. Занадто багато переможних мобів змушують рекламувати кожні дві хвилини, і геймплей не функціонує без преміум-класу. Ваша гра витрачає 70 Мб
Найгірший ігровий додаток, коли справа доходить до додатків, вони з’являються в будь-який момент посеред битви з зомбі. Будьте обережні, додавання невблаганні. Не поважаючи вашу гру. як я кажу, вони з’являються посеред того, що ви робите. Я не можу оцінити це більше ніж на одну зірку.
Вибачте, я думав, що це ще одна локальна гра для кількох гравців, ніби ми хтось на його/її точці доступу, хтось підключається до неї багатокористувацька точка доступу в локальній мережі, будь ласка. Дякую.
Гра чудова але я ніяк не можу створити латекс а ще у грі не можна поміняти мову на українську чи російську
LostMiner: Block Building & Craft Game রোমাঞ্চকর nor
Ура розробник додав собак який при смерті скудеє дерево
У творчому режимі додаток продовжує зависати
Брат, я щойно побив його в дупу боса демонів, але це не те, що вам важко бути у воді. ця гра чудова, але є багато помилок, наприклад, ваш предмет зник, тому я даю вам 4 зірки і видаліть, будь ласка, 2 нових мобів, вони надто потужні, до речі, дякую за чудову гру👍👌
Графіка цієї гри настільки погана, і вона повинна бути барвистою, інакше ми можемо змінити графіку. і контролює і погано . гра з друзями іноді затримується, коли ми кидаємо наш предмет, його немає або кладемо в скриню, він просто зникає. коли ми помремо, наші речі зникли так швидко.
Будь ласка, додайте більше, як minecraft або terraria, і я поставлю йому 5 зірок і, будь ласка, додайте, що коли ви займаєтесь творчістю, додайте, будь ласка, додайте, що ви можете перейти до креативу до виживання або інакше, будь ласка, додайте це, спасибі
Це хороша гра, але я нічого не можу змайструвати з дубових дощок, але не вийшло.
Я не можу відкрити гру😭😭😭 Я не знаю, чому на екрані пише, що "ЩОСЬ НЕ ПІШЛО НЕ ПРАВИЛЬНО" Я намагаюся відкрити свій Інтернет, але нічого не відбувається😭 Чому??!!
Це найтоповіша гра в світі імба слів нема а ше обнови... короче продовжуйте втомуж душі.Не вставляйте донат!
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Sarguzasht hefo
Це дивовижна гра, але хостинг не працює. Я місто на відстані від мого друга, і ми намагалися грати разом, і це було погано.
Нове оновлення відстойно і багато реклами
Чи можете ви додати це в наступному оновленні. все, що я нападаю на мого домашнього улюбленця, атакує зеленої ящірки, а також можете додати спосіб, щоб моя домашня ящірка слідувала за мною
Класна гра я від каналу _!zero!_ він грє в неї бомба оновлення бомба я з 2020 і ну і я все сказав допобачення крути людей
Дуже хороша гра, я думаю, що цю гру незабаром слід додати в Preniums... Ви чудово попрацювали, щоб її створити...
ця гра досить хороша, але боротися з ворогом мечем, не отримавши ударів, так само легко, як битися з Майком Тайсоном малюка. Будь ласка, збільште діапазон мечів, щоб 90% шкоди, яку ви отримуєте, не було BS.
гра бомба
LostMiner: Block Building & Craft Game ماجراجویی nffz
Це дуже весела гра, не зрозумійте мене неправильно, але як саме посадити насіння помідорів/томатів?
Гра Дуже класна
Mast hai
Дуже цікаво грати і не нудно. Даю йому 5 зірок. Дуже хороша гра
Якби це було лише необмежену кількість блоків, це було б 10 з 10, але це сміття, я дам їй рік із 10
Зробіть ще декор, наприклад, комп’ютер додайте і буде 5
Любіть це! Будь ласка, видаліть рекламу, я не думаю, що ця гра – та, за яку потрібно платити за видалення реклами. Додаткова реклама кращих винагород у скринях чи монетах була б крутою. Я дуже радий знайти гру, схожу на 2D Minecraft! Особливо з мультиплеєром. Реквізит вам, хлопці!
Дурна гра. Очевидно, підробка Terarria.
LostMiner: Block Building & Craft Game Adventure vigg
Минулого разу, коли я грав у цю гру, це було дуже добре, і ця гра постійно оновлюється і стає кращою, але навіщо вам дивитися рекламу, щоб відкрити скриню. Де є можливість відкрити скриню за допомогою монети? Будь ласка, виправте це.
добре
Ador Player » youtv
Жахливо, воно продовжує говорити Ой! Щось пішло не так. Будь ласка, виправте це!
Багато чого, на що я маю скаржитися, — це очевидний дизайн гри, який змушує покладатися на рекламу, щоб процвітати. У грі справді немає відшліфованої схеми керування, але на це не можна було б скаржитися з грою, яка в іншому випадку гладка на телефоні. Насправді все зводиться до того, що гравець просто не може функціонувати без перегляду реклами кожні 30 секунд. Принаймні зробіть інструменти вартими їх довговічності.