Post by perrabeaspheno on Feb 7, 2022 16:53:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Phone Case DIY ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Phone Case DIY IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много токени ▞▞▞
▞▞▞ Phone Case DIY 2022 version ▞▞▞
СТОП!! тази игра разби моята игра Minecraft!! защо рекламите изобщо имат значение!!!!!
Страхотна игра, но твърде много досадни реклами
Харесвам това приложение, защото ме кара да се чувствам спокоен, когато съм разстроен, но го оценявам само с 4 звезди, защото има само една причина е, защото лепилото върху него продължава да вибрира и има много добавки Sofia Edney
Харесвам тази игра, но един проблем е рекламите, когато играем играта в средата, тя идва, моля, страхотна молба е да изчистите рекламите (е, харесва ми играта)🎮🎮🎮
да все още.
Харесаха ми игрите, но след всяка стъпка, като първо сложихме лепило и след това идва добавяне, така че искам да кажа, моля, намалете добавките
Не мисля, че е добра игра, защото се отегчаваме и има твърде много реклами в нея, така че ще я оценя с 2
една наистина добра игра, но ние сложих лепилото играта изведнъж става изостанала, така че 4 звезди
Количеството реклами е смешно. Не мога да премина през едно ниво, без да се налага да гледам дълга реклама, която по същество е безсмислена. Играта също така ви позволява просто да повтаряте поръчки и цветове. Дори не бих нарекъл това DIY, по-скоро го наричам игра. 2 звезди за мен
симулационни яйца Кухня Храна Готвене Миниатюри Готвене ...
хубава игра
Игри Направи си сам калъф за телефон (Phone Case Diy) онлайн. ... Игри за Android Online · Игри за обличане за момичета · Оцветяване игра за момичета.
Не ми позволява да го изсуша със сешоар, просто продължава да се връща към първото ниво
Baseus luxury simple phone case for iphone x гладък ...
нелоялност сферичен покаяние Amazon.com: ULAK iPhone 6 4.7 Case - 2-Piece ... in 2020 | Star phone case, Black phone case, Diy phone case
Давам на тази игра 2, защото след като завърша боядисването на кутията, я изсушавам със сешоар. И не всичко е един и същ модел! Друг е проблемът, че след като направя калъф просто пуска музика и няма бутон за придвижване или нещо друго. И тогава трябва да се върна в играта, за да направя нов случай. Наистина харесвам тази игра, но.....проблемите, които имам, съсипват опита ми. Моля, поправете това.
Това е невероятно, но мога да използвам само 2 артикула, които искам да използвам popits и stencle и mabel, но пишеше, опитайте Agen I am sich и уморен съм от това да се справя, поправете го, моля, останалото е добре, разбирам, но моля, поправете и можете ли да се возите pf добавките са 2 много
Тази игра е добра, но не е толкова добра, защото отново и отново идват добавяния, така че моля, не давайте добавяне и хубавото е, че той ни даде много много подаръци .......... ОБИЧАМ ТАЗИ ИГРА .. ....... 💕
Не се опитвам да бъда груб, но това приложение има толкова много добавки всяка една секунда, че е толкова досадно. Надявам се да получите обратна връзка
Доста е хубава!😍
много хубаво, че ще е фалшиво, но точно като в рекламите
Всеки, който не харесва играта, има право на това😑
Играта е наред, малката ми сестра има играта и има твърде много реклами, винаги пише „Рекламите не са налични, опитайте отново по-късно“ и прави телефона ми бавен, а сестра ми иска да си сложи калъфи, но трябва да гледа реклама но не е недостъпно!
Тази игра е невероятна, особено за артисти като мен 😅, просто тази игра има твърде много реклами, не ми позволява да използвам нокътя за марбелирането и става скучно понякога и имах тази игра в продължение на 3 часа.
Играта е добра,ама има реклами,много лагва и да това е от мен
KEYSION Fashion Phone Case for Samsung A52 A72 5G Leather Mirror Закалено Стъкло Противоударная Задната част на Кутията на телефона Galaxy A72 A52.
дази игра е много хубава 😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘
Харесва ми, но ми позволи да го направя или да го направя по шаблон. Просто няма да зареди рекламата.
Гадно е, че не мога да направя нищо, има реклами на всеки 1 секунда и е толкова бавно. И нямате опции за проектиране, когато започнете първи! 100% 1 звезда не бих го оценил, но имам нужда хората да знаят!
Мнооооооооооооогоооо ее яяяяккаааааааааааа
Симулятор Мыши : животное грызун в лесу и доме Симуляторы tndv
Рекламите са много досадни 😡😡😡😡
Говорете истината и те ще изтрият публикацията ви, за да ви предпазят от факта, че това е пълна бъркотия от игра. Дори и да кажете не, тъй като те все още ви принуждават да гледате твърде много реклами, това е всичко.
Харесвам тази игра, но въпреки че направих 1 рунд, имаше около 5 реклами. ТОЛКОВА МНОГО РЕКЛАМИ. МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ГО!🤨
Защо, толкова ли е закъснял? Това ме кара да не харесвам изкуството вече, о, не, да, това ме убива, сега го мразя, съжалявам, но да не бъда креативен, е като да си прекъсна доставките на кислород.
Това е добра игра, но изостава толкова много, сякаш дори не мога да направя нещо с лепилото, без тази игра да изостава и наистина мразя, че трябва да гледате реклама, за да правите други неща, имам предвид, не получаваме ли достатъчно реклами? Трябва да поправите това
Добра игра, но изоставането е ужасно. Освен това след известно време става скучно, защото нямате толкова много опции за украса. Твърде много реклами също.
ако отделен мениджър 30 DIY Phone Case Tutorials and Ideas 2017 · Зависимост ... списание между топлина DIY Phone Case ideas for Android - APK Download
Приложението продължава да замръзва и екранът става черен, трябва да презаредите приложението, за да работи отново
Две много добавки след всяко нещо, което правя, има добавяне, което е толкова досадно. Той също има проблеми няколко пъти, но не много, само два пъти за мен. Но всъщност е добра игра
това е хубава игра, но съдържа много добавки 😊😊
Много ми харесва тази игра!!!! :Д
Харесва ми, но твърде много добавки. Моля, направете, за да няма толкова много добавки. Можеш всичко, без да гледаш добавка. Моля, поправи това.
Тази игра развива въображението
Харесвам тази игра, но не се изтегля... Моля, кажете някакво решение или идея
Това приложение е доста готино, можете да направите свой собствен дизайн на калъф за телефон, но това, което наистина ме дразни, е, че когато стигна до частта за рисуване, винаги замръзва и обърка самия таблет. Освен това има твърде много реклами. Това също обърква таблета ми, дори ако го усилвам няколко пъти.
Е, те не ви дават достатъчно цветови опции. Те също така ви дават калъфи за телефони със странна форма, които трудно се нанасят с боя. Но освен това приложението е невероятно.
Твърде много реклами
Има твърде много реклами и бихте могли да стартирате калъф за телефон и реклама ще започне, това е определено 1/5, моля, не Danload, това е загуба на време